Sójové boby BIO 100g

Využití:

  • sójové mléko - přes noc namočené boby můžete rozmixovat s čerstvou vodou, pak směs vařte asi 15 minut, během vaření odebírejte pěnu, nakonec sceďte přes sítko a hotové mléko zkuste dochutit medem nebo vanilkou
  • příloha - boby mohou sloužit jako chutná příloha
  • saláty - nebojte se uvařené a vychladlé sójové boby přidat třeba do zeleninových salátů
  • náhrada masa - ve vašich klasických receptech jako je třeba guláš, bude sója výtečnou náhradou masa

Sója je asi metr vysoká rostlina s lusky, ve kterých se nachází sójové boby. Jedná se o jednu z nejstarších kulturních plodin. Původně pochází z Číny a pěstovala se už více jak 2000 let před naším letopočtem. Sóje vyhovuje teplejší podnebí tropů a subtropů. Vyrábí se z ní tofu, tempeh, sójové omáčky, miso, natto, různé sójové nápoje, jogurty, pomazánky i uzeniny. Kromě toho se v průmyslu využívá také k výrobě bionafty, kosmetických přípravků, olejů, mýdel a plastů.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení

SÓJOVÉ boby*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Sója

Skladování

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.

  • Legislativní zařazení  Luštěniny - sója.
  • Zemědělská produkce  Čína

Cena nezahrnuje vratnou zálohu 15,- za recy - sklenici / sáček.

Za každou objednávku nad 1000,- za vás v roce 2020 zasadíme strom v ČR prostřednictvím organizace Home For Trees.


7,80 Kč